Even voorstellen

Mijn naam is Anja en ik woon sinds een aantal jaren in Ommen midden in het prachtige Vechtdal. Ik ben opgeleid als pedagoog, coach en ervaringsgericht pastoraal counselor.

Al heel lang heb ik een hart voor vrouwen èn hun gezin en is het mijn passie om vrouwen in hun relatie met zichzelf, hun netwerk en God te versterken.

Mijn achtergrond

In het verleden heb ik gewerkt als A-verpleegkundige, groepsleider bij kinderen met een verstandelijke beperking en later als gezins-thuisbegeleider en pedagogisch adviseur bij een opvoedbureau. In deze diverse functies heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van ouders en hun kinderen. Zelf heb ik gaandeweg ook – met vallen èn weer opstaan – veel mogen ontdekken en leren als vrouw, partner en moeder.

Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd m.b.t. ouderschap en opvoeding, kinder-, tiener- en volwassenpastoraat. Om mij verder te specialiseren in gezinsbegeleiding heb ik de opleiding Thuisbegeleiding en HBO-Pedagogiek gevolgd. Vanuit mijn praktijk ‘Passie voor het gezin’ begeleid ik met die kennis en ervaring vrouwen in hun persoonlijk proces, relatie en/of moederschap.

Ook bied ik vrouwen de gelegenheid om in ons gastenverblijf voor een paar dagen een individuele retraite te doen. Kijk voor meer informatie voor ‘Retraite voor vrouwen’ bij pagina Welkom.

Samen met mijn man zijn wij in onze voorgaande gemeente zeven jaar diakenen voor huwelijk, opvoeding en gezin geweest. En hebben wij de 2-jarige post HBO-opleiding PPP voor Ervaringsgericht Pastoraal Hulpverlener gevolgd en in 2020 afgerond. Sinds 2017 bieden wij echtparen in Ommen de gelegenheid hun huwelijk te versterken. Kijk voor meer informatie voor ‘Relatieweekenden en -coaching’ bij pagina Welkom.