Even voorstellen

Mijn naam is Anja en ik woon sinds een aantal jaren in Ommen midden in het prachtige Vechtdal. Ik ben getrouwd met Hans en moeder van drie volwassen kinderen. Daarbij is ons gezin uitgebreid met schoon- en kleinkinderen waar we erg van genieten.

Al heel lang heb ik een hart voor vrouwen èn hun gezin en is het mijn passie om vrouwen in hun relatie met zichzelf, hun netwerk en God te versterken.

Mijn achtergrond

Sinds een aantal jaren werk ik vanuit mijn eigen praktijk ‘Passie voor het Gezin’. Ik begeleid met veel voldoening vrouwen in hun persoonlijke proces, relatie en/of moederschap. Ook bied ik vrouwen de gelegenheid in ons gastenverblijf voor een paar dagen een retraite te doen. Kijk voor meer informatie bij ‘Welkom’.

Voorheen heb ik gewerkt als A-verpleegkundige, groepsleider bij kinderen met een verstandelijke beperking, gezinsbegeleider en pedagogisch adviseur bij een opvoedbureau. In deze diverse functies heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van ouders en hun kinderen.

Zelf heb ik gaandeweg ook – met vallen èn weer opstaan – veel mogen ontdekken en leren als vrouw, partner en moeder. Ik heb trainingen en cursussen gevolgd m.b.t. ouderschap en opvoeding, kinder-, tiener- en volwassenpastoraat en ben daarvoor gecertificeerd. Om mij verder te specialiseren heb ik de opleiding HBO-Pedagogiek gevolgd en in 2014 afgerond.

Als echtpaar zijn wij in onze voorgaande kerkelijke gemeente zeven jaar diakenen voor huwelijk, opvoeding en gezin geweest. In 2018 ben ik samen met mijn echtgenoot gestart met de twee-jarige post HBO-opleiding PPP voor Ervaringsgericht Pastoraal Counseler die we in 2020 hebben afgerond. Sinds een aantal jaren bieden wij ook echtparen de gelegenheid hun relatie te versterken. Kijk voor meer informatie bij ‘Welkom’.