Coaching voor vrouwen

Total Balance coaching biedt jou een uitgebalanceerd programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Er wordt gebruik gemaakt van een werkmap wat een waardevol naslagwerk is. Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben zijn vijf thema’s die met elkaar verbonden zijn en die je verbinden met God, jezelf en anderen. De Total Balance methode is ontwikkeld door Carianne Ros bij wie ik de training heb gevolgd en sinds 2018 gecertificeerd ben. 

De Total Balance methode bestaat uit 3 fases: 

Verleden = wie was ik? In deze fase gaan we op een creatieve manier bezig met jouw verleden. Tijdens je leven ben je opgegroeid en heb je gedrag en patronen ontwikkeld. Het wordt duidelijker welke hindernissen je hebt moeten nemen en welke blokkades dat wellicht heeft gegeven. Zo komen we erachter hoe je de persoon bent geworden die je nu bent. Elk stukje pijn wordt eruit gelicht en in gebed aan God gegeven, omdat alleen Hij ten diepste kan helen. 

Heden = wie ben ik?  Deze fase start met een energie-analyse. Maar ook de liefdestalen- en een DISC persoonlijkheidstest komen aan de orde. Je krijgt meer zicht op wie jij bent, wat bij jou past, waar jij energie van krijgt en hoe en wat jou van motiveert. Deze opdrachten laten zien hoe je de dingen graag doet en waar je die dingen graag doet. Het gaat hierbij om de intrinsieke motivatie, oftewel om de motivatie die je van binnenuit motiveert en energie geeft. Je krijgt de grootst mogelijke intrinsieke motivatie als je zoveel mogelijk persoonlijkheidssterkten inzet en als je een voor jou motiverende omgeving kiest. D.m.v. de persoonlijke motivatiester zie je in één overzicht wat jou motiveert.

Toekomst = wie word ik?  In deze fase gaan we op zoek naar de ideale balans in jouw leven. Om het beste uit je leven te halen doorlopen we m.b.v. vragenlijsten vijf thema’s: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Nadat je deze thema’s doorlopen hebt sluiten we af met meetbare en persoonlijke doelen waarmee je vooral bezig gaat dit in de praktijk te brengen.

Wil jij ook je leven in balans krijgen en het beste uit jezelf halen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.