Retraite voor vrouwen

Onverdeelde tijd en aandacht voor jezelf. Gewoon omdat het goed òf nodig is!

  • Ben jij moe, gestrest, verdrietig of eenzaam?
  • Ben je eraan toe om in de rust te komen?
  • Of sta je op een kruispunt in je leven en wil je belangrijke keuzes overdenken?

Dan is een individuele retraite wellicht iets voor jou. Je neemt 3 of 4 dagen de tijd voor jezelf. Even weg uit alle drukte om afstand te kunnen nemen van je dagelijkse beslommeringen of problemen. Om jezelf onverdeelde tijd en aandacht te geven en je te richten op datgene waar jij behoefte aan hebt. Of om in de stilte dicht(er) bij God te zijn en ongestoord te kunnen nadenken en bidden.

Veel vrouwen zijn overbelast. Ze hebben het heel druk met hun relatie, gezin, werk en sociale omgeving en vinden het daarbij niet gemakkelijk om goed voor zichzelf te zorgen. Ze raken zichzelf kwijt. Zo’n verandering gaat vaak geleidelijk en onbewust, maar ineens besef je dat je verwijderd bent geraakt van jezelf. Waar leefde je ook alweer voor? Wat heb jij nodig? Wat geeft je betekenis in het leven en geeft jou inspiratie?

Wellicht is het tijd om daarop te bezinnen. Voel je welkom!

In onze sfeervolle gastenkamer bied ik vrouwen een veilige plek om een paar dagen op zichzelf te zijn, te reflecteren en tot rust te komen. Het is een rustgevende omgeving waar je ook heerlijk kunt ontspannen, wandelen of fietsen en van de natuur genieten. Je bent heerlijk op jezelf en kunt de tijd en je verblijf indelen zoals jij dat wilt.

Mocht je er behoefte aan hebben dan is er de mogelijkheid voor één of meerdere gesprekken. Dat kan gaan over datgene wat jou bezighoudt en waar je vragen of zorgen over hebt. Het kan zó helpen je hart en gedachten te delen, het niet alleen te dragen of als je dat fijn vindt er samen voor te bidden. Tijdens of voorafgaande aan je retraite bespreken we wat voor jou wenselijk is. Het is zó kostbaar en waardevol als je als vrouw maar bovenal geliefde dochter van God meer en meer tot je recht komt!

Om je retraite en verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken kun je gebruik maken van onze maaltijdservice die evenals het ontbijt wordt geserveerd in de gastenkamer.

Praktische informatie Retraite voor vrouwen

Voor alle praktische informatie, kosten een aanmelding, kijk op mijn speciale website voor retraites.

Ervaringen gasten:

Toen ik op een dieptepunt in mijn leven vast zat, bracht God de retraite bij Anja op mijn pad. Hier mocht ik op een veilige plek tot rust komen. De gastenkamer is heel compleet en comfortabel ingericht en nodigt uit tot ontspanning en reflectie. In de bosrijke omgeving is het prachtig wandelen. De gesprekken met Anja waren een bijzonder aspect van de retraite. Liefdevol en barmhartig luisterend naar verdriet en pijn; wijs en confronterend waar dat nodig was. En altijd met God erbij!’

‘Ik had het nodig tot rust te komen en tijd met God door te brengen om antwoorden te vinden op vragen die mij bezig hielden. God heeft me deze dagen laten zien wie Hij is en wie ik mag zijn, Zijn geliefde kind. De gesprekken met Anja heb ik als waardevol ervaren. Ik voelde mij veilig bij haar om te delen waar ik mee worstelde. Haar rust, liefde voor God en Zijn wijsheid deelde ze met mij. Maar zij leerde mij ook om in liefde grenzen aan te geven door het voor te leven en door wat zij vertelde over liefde voor jezelf omdat God mij zoveel waard vindt. De gastvrijheid in jullie huis, in jullie hart, God’s liefde die jullie doorgeven heb ik als een warm bad ervaren. Ik ben in de watten gelegd, bedankt voor alles!’