Werkwijze, tarieven en contact

Als coach, (hbo) pedagoog en ervaringsgericht pastoraal werker begeleid, ondersteun en adviseer ik jou. Ik start altijd met een kort vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal ik met je bespreken wat je vragen en verwachtingen zijn en uitleg geven over mijn werkwijze m.b.t. het Total Balance traject, opvoed- of relatie-coaching.

Wanneer je van mijn begeleiding gebruik wilt maken volgt er een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zullen we samen inventariseren wat jouw vraag, verlangen of probleem is om van daaruit tot een gewenste coaching te komen. 

De daaropvolgende gesprekken duren gemiddeld een uur tot vijf kwartier en worden in onderling overleg afgesproken. Tijdens de coaching worden passend advies en/of opdrachten gegeven om jouw leven en/of het opvoeden van je kinderen weer vanuit rust en balans plezierig te laten verlopen.

Hoe vaak de gesprekken plaats vinden en hoeveel tijd voor de coaching nodig is, is afhankelijk van de situatie en jouw wensen. Ook dat zal vanzelfsprekend in overleg zijn. Daar waar ik denk dat er andere/specialistische hulp nodig is dan ik zelf kan bieden, kan ik desgewenst adviseren voor een verwijzing.

Coaching- en supervisiegesprekken zijn ook mogelijk voor deelnemers aan de TotalBalancetraining.

Tarieven

Kennismakingsgesprek N.v.t.Gratis
Intake 75 euro De intake duurt gemiddeld 1 uur tot
maximaal anderhalf uur
Coaching gesprek 60 euro per gesprekEen gesprek duurt gemiddeld 1 uur tot maximaal 5 kwartier
Supervisie gesprek 85 euro per gesprekEen gesprek duurt gemiddeld 1 uur tot maximaal 5 kwartier

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Contact

Heb je het verlangen om meer in je kracht te komen als vrouw, moeder of opvoeder? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet.